2022 Yılı Eğitim Planı Hazırlama Çalıştayı Tamamlandı

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personel Eğitim Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 2022 Yılı Eğitim Planı Hazırlama Çalıştayı, 22-26 Kasım 2021 tarihleri arasında Ankara Personel Eğitim Merkezinde yapıldı.

2022 Yılı Eğitim Planı Hazırlama Çalıştayı; Personel Eğitim Daire Başkanı, tetkik hâkimleri, personel eğitim merkezleri müdürleri, şube müdürleri, Personel Eğitim Daire Başkanlığı'nda görevli uzmanlar ve personel eğitim merkezlerinde görevli öğretim görevlilerinin katılımıyla düzenlendi. Geçen yıl çevrimiçi olarak yapılan toplantıdan sonra bu yıl yüz yüze gerçekleştirilen çalıştayda; 2022 yılına ilişkin Genel Müdürlük daire başkanlıklarının, personel eğitim merkezlerinin ve ceza infaz kurumları personelinin eğitim ihtiyaçları birlikte değerlendirilmek suretiyle yeni yılda yüz yüze, uzaktan ve yerinde verilmesi planlanan eğitimlere ilişkin tespit ve değerlendirmeler yapıldı.

Personel eğitim merkezleri tarafından hazırlanan yıllık eğitim plan taslaklarının Eğitim Kurulunca yapılacak nihai değerlendirmeler neticesinde son hali verilmek suretiyle Bakanlık Makamınca onaylanarak yayınlanması öngörülüyor.

ÇALIŞTAYIN SON GÜNÜNE ALKAÇ’TA KATILDI

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yunus Alkaç çalıştayın son gününe katılarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Alkaç’a Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Serdar Sezer, Personel Eğitim Daire Başkanı Barış Öner, Tetkik Hakimleri ve personel eğitim merkezleri müdürleri de eşlik etti.
 

Fotoğraflar