2022 Yılı Zümre Toplantısı Kahramanmaraş CİKPEM’de Başladı

Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Personeli Eğitim Merkezleri (CİKPEM) 2022 Yılı Zümre Toplantısı Kahramanmaraş CİKPEM’de başladı.

2022 Yılı Zümre Toplantısı Adalet Bakan Yardımcısı Akın Gürlek ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım’ın katılımıyla başladı. Bakan Yardımcısı Gürlek ve Genel Müdür Yıldırım zümreye katılan eğitim merkezi başkanları ve öğretim görevlileriyle toplantı yaptı. Toplantıda eğitim merkezlerinin mevcut durumu, eğitim faaliyetleri ve ileriye dönük hedefleriyle ilgili neler yapılacağı konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Program kapsamında Gürlek ve Yıldırım, Kahramanmaraş CİKPEM’in eğitim alanlarını ve faaliyet birimlerini gezerek, yapılan faaliyetler hakkında Eğitim Merkezi Başkanı Bülent Delibalta’dan bilgi aldı.

Zümre toplantıları, CİKPEM’lerde düzenlenen eğitimlere ilişkin değerlendirmelerin yapılması, eğitim faaliyetlerine ilişkin strateji ve yaklaşımların belirlenmesi ve eğitim merkezleri arasında uygulama birliğinin etkinleştirilmesi amacıyla her yıl düzenleniyor. Kahramanmaraş CİKPEM’de başlayan 2022 Yılı Zümre Toplantısı bir hafta sürecek.

2022 Yılı Zümre Toplantısının açılışına Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Hasan Akceviz, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personel Eğitim Daire Başkanı Cahit Cihad Sarı, Tetkik Hakimi Dilek Şirin,  eğitim merkezleri başkanları ve öğretim görevlileri katıldı.   
 

Fotoğraflar