Adalet Bakanı Abdülhamit GÜL’ün katılımıyla Adalet Bakanlığı Birim Amirleri, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personeli Ankara Hâkimevi’nde İftar Programında Bir Araya Geldi

Ankara Hakimevi’nde Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında konuşan Adalet Bakanı Gül, gayretli çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür etti. İşlerin aksamaması, adaletin zamanında tecelli etmesi için tüm personelin özveriyle çalıştığını vurgulayan Bakan Gül, "Bugün rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’in tam ortasındayız. Bayramınız da şimdiden mübarek olsun diyorum, bu mübarek ayın İslam âlemine, milletimize, size, ailenize ve tüm sevdiklerinize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Merkez ve taşra teşkilatında çalışan tüm personelin koşullarının iyileştirilmesi için gerekli adımların atılması hususunda özel çalışmalar yapıldığını vurgulayan Bakan Gül, "Çalışma koşullarının daha iyi seviyelere taşınması için elimizden geleni yapıyoruz. Gerek bakanlık personelimiz, gerekse taşra birimlerimizdeki personelimizin özlük hakları konusunda iyileştirmeler yapılması için gerekli adımları attık. Yerin ve göğün adaletle kaim olduğuna inanan bir milletiz ve insanların adalet beklentilerini tecelli etmek üzere gayret eden bir teşkilatın mensuplarıyız. Tüm birimlerimizde özenli ve fedakarca çalışıldığını biliyoruz. Adalet teşkilatının mübaşirinden zabıt katibine, şube müdürüne, genel müdürüne kadar hepimiz bu millete olan borcumuzu milletimiz için özveriyle çalışarak ödemeye gayret ediyoruz. Hepinize fedakarca, özveriyle çalıştığınız için çok teşekkür ediyorum. Bir masumun daha gözyaşının silinmesine vesile oluyorsanız yaptığınız iş dünyadaki her şeyden daha kıymetlidir. Sizler de inşallah bu duyguyla çalışıyorsunuz” diye konuştu.

Ramazan ayı münasebetiyle yapılan iftar programına, Adalet Bakanı Abdülhamit GÜL, Bakan Yardımcıları Selahaddin Menteş ve Cengiz Öner, HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz ile HSK üyeleri, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Şaban Yılmaz, hakim ve savcılar ile çok sayıda bakanlık personeli katıldı.

Fotoğraflar