ICPA (Uluslararası Islah Ve Ceza İnfaz Kurumları Derneği) Yöneticilerinden Oluşan Bir Heyet, Genel Müdürlüğümüz İle Gelecek Yıllarda İşbirliğinin Arttırılması Maksadıyla Ülkemize Ziyaret Gerçekleştirdi

Genel Müdürlüğümüzün üyesi olduğu ICPA - Uluslararası Islah ve Ceza İnfaz Kurumları Derneği (International Correction & Prison Assocation) ile gelecek yıllarda işbirliğinin arttırılması ve ülkemizin uluslararası platformda daha etkin olması maksadıyla ICPA Yönetim Kurulu Üyesi Dorin MURESAN, ICPA Yetkili Müdürü Michelle CARPENTIER ve ICPA Yöneticisi Fraser BRYANS’tan oluşan bir heyet, 26-27 Şubat 2019 tarihlerinde ülkemize resmi bir ziyarette bulunmuşlardır.

Ziyaret kapsamında 26.02.2019 tarihinde Genel Müdürümüz Şaban YILMAZ, ICPA Heyetini makamında kabul etmiş ve Genel Müdürlüğümüz çalışmaları hakkında heyete bilgi vermiştir. Aynı gün program çerçevesinde heyete Ankara Eğitim Merkezi, Sincan Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Sincan 1 No’lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu ve Sincan Açık Ceza İnfaz Kurumu gezdirilmiş ve yürütülen faaliyetlerin tanıtımı yapılmıştır. Akşam yemeği organizasyonu Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumu restaurantında gerçekleştirilmiştir. 27.02.2019 tarihinde Genel Müdürlüğümüz toplantı salonunda Genel Müdürlüğümüz ve ICPA’in işbirliği üzerine görüşülmüş ve gelecek yıllarda ülkemizde bölgesel bir toplantı yapılması kararı alınmıştır. Öğle yemeği programı Ankara Hâkimevinde Bakan Yardımcımız Selahaddin MENTEŞ’in katılımıyla gerçekleşmiştir. Heyetin ziyaret programı Ulucanlar Cezaevi Müzesi, Hamamönü ve Ankara Kalesi gezisi ile son bulmuştur.

Fotoğraflar