İkna ve Müzakere Eğitici Eğitimi Başarıyla Tamamlandı
03 Ekim 2025

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi arasında personel eğitimi alanında başlatılan iş birliği çalışmaları kapsamında düzenlenmekte olan “İkna ve Müzakere Eğitici Eğitimi” programlarının üçüncüsü düzenlenen kapanış töreniyle sona erdi.

22 Eylül – 03 Ekim 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitim programı ile ceza infaz kurumları personelinin kriz anlarında ikna ve müzakere becerilerinin arttırılması ve bu alandaki eğitici kapasitesinin geliştirmesi amaçlandı. Eğitim programı süresince katılımcılar, teorik bilgilerin yanı sıra uygulamalı eğitimlerle de desteklendi.

Kapanış töreni, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Beytepe Yerleşkesinde yapıldı. Törene; Akademi Başkan Yardımcısı Vekili Albay Numan Öksüz, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personel Eğitim Daire Başkanlığı Tetkik Hâkimi Muammer Bircan ile Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Personeli Ankara Eğitim Merkezi Başkanı Harun Ceyhan katıldı.

Program sonunda, eğitim sürecini başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifikaları takdim edildi.
 

Fotoğraflar