Sincan Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Türk Kızılayı Ankara Şubesi ile Genel Müdürlüğümüzün işbirliği çerçevesinde Sincan Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan hükümlü tutuklu kadınlar ve personel ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının akabinde başlanan programda, tutuklu ve hükümlü kadınlar tarafından tiyatro ve halk oyunları gösterisi sergilendi. Türk Kızılayı gönüllüsü Erdinç ERYILMAZ ve Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsünde görev yapan personelden oluşan ekibin verdikleri konserler ile devam eden programa; Genel Müdürlüğümüz Eğitim ve İyileştirme Dairesi Başkanlığı Tetkik Hâkimi Çiğdem EKİCİ SAVAŞ, Eğitim ve İyileştirme Dairesi Başkanlığında görev yapan kadın personel, Türk Kızılayı Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Nurben KENDİRLİ ve Nihal ÇEVİK, Ankara Kadın Kolları Başkanı Meltem ELMACI, Türk Kızılayı Gönüllüsü Şüheda YILMAZ ve kurum personeli ile tutuklu-hükümlü kadınlar katıldı.

Program, hükümlü ve tutuklu kadınlara Türk Kızılayı tarafından getirilen hediyelerin takdimi ve karanfillerin dağıtılması ile birlikte sona erdi.

Fotoğraflar