Adalet Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında yürütülen “Camimi Tanıyorum, Mirasıma Sahip Çıkıyorum” projesi çerçevesinde, Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yükümlülere yönelik anlamlı etkinlikler düzenlendi. Pamukkale Müftülüğü organizasyonuyla gerçekleştirilen programda, tarihi Kayalık Camii ziyareti yapılarak caminin tarihçesi ve manevi önemi hakkında bilgilendirme sunuldu.
Etkinlikler kapsamında kadın yükümlüler Diyanet Gençlik Merkezini ziyaret ederek merkezde yürütülen faaliyetleri yerinde inceleme fırsatı buldu. Erkek yükümlüler ise Denizli Dini Yüksek İhtisas Merkezinde düzenlenen Mukaddes Emanetler Sergisini gezerek manevi mirasımıza dair değerli bilgiler edindiler.
Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu etkinliklerle yükümlülerin manevi değerlere yönelimi, kültürel mirasa sahip çıkma bilinci ve toplumsal farkındalıklarının güçlendirilmesi amaçlandı. Müdürlük, benzer faaliyetlerle yükümlülerin sosyal uyum ve rehabilitasyon süreçlerine katkı sağlamaya devam edecek.














