Kahramanmaraş Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Adalet Ormanı’nda Çevreye Değer Katan Çalışma
14 Ağustos 2025

Kahramanmaraş Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, sürdürülebilir çevre anlayışını temel alarak çevre koruma ve iyileştirme çalışmalarına aralıksız devam etti. Kurum Müdürü Abdurrahman ÇABA, Müdür Yardımcısı Mehmet KAYA, Şef Veysel DEMİREL ile kurum personeli ve yükümlülerin katılımıyla Kayseri Yolunda bulunan Adalet Ormanı’nda kapsamlı bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

Çalışmalar kapsamında mevcut ağaçların bakımı, biçme ve budama işlemleri yapıldı. Orman yangınlarına sebep olabilecek yabancı maddeler alandan uzaklaştırıldı. Böylece hem orman ekosisteminin sağlığı korundu hem de çevresel riskler en aza indirildi.

Kamuya yararlı bir işte ücretsiz çalışma yükümlülüğü çerçevesinde yürütülen bu faaliyetlerle Adalet Ormanı’nın korunması ve güçlendirilmesi sağlandı. Çalışmalar, doğal yaşam alanlarının genişlemesine katkı sunarken yükümlülere doğayla bütünleşme ve çevreye karşı sorumluluk bilinci kazandırdı.
 

Fotoğraflar