
Küçükçekmece Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, 26 Haziran Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Bu kapsamda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Atatürk Ormanı’nda doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi.
Etkinliğe Denetimli Serbestlik Müdürü Resul Emrah Bilgin, müdür yardımcıları Yaşar Tok ve Nagihan Akkuş’un yanı sıra kurum personeli ile denetimli serbestlik yükümlüleri katıldı. Katılımcılar, doğayla iç içe bir ortamda fiziksel aktivite yaparak hem moral buldu hem de bağımlılıkla mücadelede sağlıklı yaşamın önemini bir kez daha hatırlama imkânı yakaladı.
Etkinlik süresince, sporun ve doğayla temasın bireylerin fiziksel ve ruhsal iyileşme sürecine katkı sunduğu vurgulandı. Küçükçekmece Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, yükümlülerin topluma uyum süreçlerini desteklemek amacıyla benzeri farkındalık çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.