Tokat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi Arasında Anlamlı İş Birliği
02 Temmuz 2025

Tokat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi arasında gerçekleştirilen iş birliği kapsamında, denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlüler üniversite yerleşkesinde kapsamlı bir temizlik, bakım ve düzenleme çalışması gerçekleştirdi. 800 yıllık tarihi Gök Medrese’nin yanı sıra rektörlük binaları, arşiv birimleri ve yeni açılacak üretim tesislerinde sürdürülen çalışmalar sayesinde üniversite fiziki anlamda önemli ölçüde iyileştirildi.

Üniversite yetkilileri, yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, yükümlülerin sergilediği sorumluluk bilinci ve özverinin öğrenciler için daha elverişli bir eğitim ortamı oluşturulmasına katkı sunduğunu vurguladı. Denetimli Serbestlik Müdürü Vedat Gülşen ise yapılan bu iş birliğinin, yükümlülerin sosyal hayata aktif katılımını desteklediğini belirterek, projeye emek veren herkese teşekkür etti.

Çalışmaya katılan yükümlüler de üniversite öğrencilerinin daha temiz ve düzenli bir ortamda eğitim almasına katkı sağlamaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. Bu iş birliği, hem kurumlar arası dayanışmanın güzel bir örneği olarak kayıtlara geçti hem de yükümlülerin topluma kazandırılmasına yönelik önemli bir adım oldu.
 

Fotoğraflar